Bouw en onderhoud

We willen allemaal een duurzaam én goedkoop huis bouwen. Een goed geïsoleerde woning bespaart immers aanzienlijk op de energiefactuur. Maar de totale kostprijs van ons nieuwbouwproject moet ook beperkt zijn, het zijn immers economisch zware tijden. Dan is sleutel-op-de-deur bouwen helemaal wat je zoekt.

Nieuwbouw

Bij het woord nieuwbouw kunt u denken aan een rijtjeshuis in een nieuwbouw wijk, maar ook aan het opnieuw opbouwen van een vervallen woning. Stel; u woont op een toplocatie waar u eigenlijk niet vandaan wilt, maar het huis is niet naar uw zin, te klein of zelfs vervallen.

Wij van bouwbedrijf westoek hebben al diverse van dit soort problemen opgelost. De huidige woning wordt dan tot op de bodem toe afgebroken om naderhand op dezelfde plek weer een prachtige woning op te bouwen. Zo realiseert u uw droomhuis op de door u gewenste locatie. Ook dit is nieuwbouw. Een voorbeeld van voor en na zo’n verbouwing ziet u hieronder, maar voor meer fotos verwijzen wij graag naar de bijbehorende fotopagina of klik op een van de foto’s hieronder. U kunt dan zien hoe het gehele proces verloopt, en gelijk bekijken hoe allround onze werkzaamheden zijn. Als u op de fotopagina op een van de fotos klikt met uw muis dan zal de foto vergroot worden weergegeven.
Fotoalbum van de nieuwbouw van een schuur met mooie veranda kopen.

Goedkoop huis bouwen

Een bijkomende troef van sleutel-op-de-deur bouwen is de scherpe prijs. Ook wie een beperkt budget heeft, kan mits een aantal kostenbesparende maatregelen sleutel-op-de-deur bouwen. Woningen Blavier biedt je de flexibiliteit om een zo duur of goedkoop huis te bouwen als je zelf wilt. De oppervlakte van je huis is doorslaggevend voor de prijs. Maar er zijn ook een aantal architecturale beslissingen die een serieus verschil kunnen maken in de eindafrekening. westoek staat je graag met raad en daad bij.

Enkele tips die we je nu al graag meegeven:

  • Een garage is niet erg energie-efficiënt. Een carport is veel voordeliger.
  • De afwerking van je gevel is het goedkoopst in steen. Andere materiaalkeuzes, zoals sidings, pleiserwerk of zink, kosten veel geld.
  • Een klassiek zadeldak is de goedkoopste oplossing. Platte daken en vier-vlaks-daken zijn duurder.
  • Grote ramen zijn duurder dan kleine ramen.

Wil je dus een duurzaam én goedkoop huis bouwen, neem dan zeker het sleutel-op-de-deurconcept in overweging!

Renovatie

Ook voor een renovatie of verbouwing bent u bij bouwbedrijf westoek aan het juiste adres. Bouwbedrijf Jan de Waal heeft immers intern en extern alle expertise in huis om uw woning te renoveren, verbouwen en zelfs te onderhouden.

Veel van die expertise komt vanuit het eigen bedrijf, maar als er externe adviseurs of experts nodig zijn dan weten wij van Bouwbedrijf Jan de Waal de juiste personen voor die klus te vinden. Jarenlange ervaring door middel van samenwerking met deze bedrijven zorgen er voor dat u voor de verbouwing of renovatie maar één aanspreekpunt heeft; bouwbedrijf Jan de Waal.

Als u op de fotopagina op een van de fotos klikt met uw muis dan zal de foto vergroot worden weergegeven.

Verbouwing

Verbouwing is een ruim woord. We kunnen hieronder diverse voorbeelden geven;

Bijvoorbeeld in het fotoalbum vindt u de verbouwing van een vervallen schuur tot een volwaardige kleine woning.

Dus is uw huis aan een grondige verbouwing toe? Of heeft u inderdaad een vervallen schuur op uw terrein staan en wilt u daar graag een logeerruimte / bed & breakfast van maken of droomt u er altijd al van om paardenstallen op uw terrein te hebben? Laat dan bouwbedrijf Jan de Waal even langskomen voor een offerte. Al het mogelijke zal door ons in het werk gesteld worden om uw droom voor een realistische prijs waarheid te laten worden.

industriele reiniging

Industriële reiniging van uw productielijnen zonder wijziging van productietijd! Ontmossing. Comfort Cleaning. Hydrofuge. Services: Gevelreiniging, Ontmossen van daken, Onderhoud & schoonmaak, .. Comfort Cleaning is gespecialiseerd in gevelreiniging, industriële reiniging, dakontmossen, professionele schoonmaak van kantoren en horeca, …

Ramen en deuren kopen

Wenst u ramen op maat? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Voor al uw deuren en ramen kiest u steevast uit een selectie van hoogkwalitatieve materialen als aluminium, gelakte kunsthars en kunststof. Neem voor al uw ramen op maat gerust een kijkje tussen onze realisaties ter inspiratie.

waterverzachter aquagroep

Een waterverzachter zet hard water om in zacht water door het kalkgehalte ervan te verminderen. De meeste waterontharders doen dat volgens het principe van ionenuitwisseling, maar ze kunnen ook werken via omgekeerde osmose of elektromagnetisme. Naast deze verschillende wateronthardingstechnieken, is er ook een verschil in werking tussen de mechanische en elektronische waterontharders. Elk type is verkrijgbaar bij Aquagroup, van budget tot high-end toestellen. Van een hydraulische, zonder stroom tot WiFi gestuurde waterverzachter. Simplex en Duplex toestellen zijn zowel in parallel, alternerende en serie opstelling verkrijgbaar. Welk type past er het best bij u? Vraag hier uw gratis advies aan.